Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου Aμφιθέατρο Maroussi Plaza

Ομιλητές

Ομιλητές

Keynote Speaker Ben Phillips Έχοντας επιλεγεί στο Nο1 της “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και συμμετάσχει ως Κριτής στα Mobile Lions των Καννών, ο Global Head of Mobile στην MediaCom έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος ειδήμων σε θέματα Mobile Marketing.
Keynote Speaker Rustam Ziganshin Από τη θέση του Agency Partner του Facebook για την Κεντρική και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο Rustam συνεργάζεται στενά με τα σημαντικότερα agencies και brands από την Ελλάδα εξασφαλίζοντας ότι αποκομίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία από τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες του Facebook.
Keynote Speaker Colin Jacobs Ο Colin είναι επικεφαλής της Immediate Future, ενός πολυβραβευμένου Digital Marketing agency με έδρα το Λονδίνο, μεγάλη εμπειρία στο Mobile Marketing Strategy & πελατολόγιο το οποίο περιλαμβάνει τις Coca-Cola, IKEA, X Factor και lastminute.com.
Keynote Speaker Matt Jones Από τη θέση του Head of Mobile Strategy, ο Matt ηγείται του πολυβραβευμένου τμήματος Mobile της Manning Gottlieb OMD, το οποίο συνεργάζεται με πελάτες όπως οι Starbucks, Waitrose, Renault, Specsavers και Virgin Media.
Keynote Speaker Enon Landenberg Καταξιωμένος entrepreneur, καινοτόμος marketer & αγαπημένος keynote ομιλητής, ο Enon επιστρέφει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει την στρατηγική προσέγγιση που επιτρέπει στις δημιουργίες του να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε 2.8 εκατομμύρια εφαρμογές.
Keynote Speaker Mick Rigby Μέλος της περίφημης “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και πρώην UK Board Director της Mobile Marketing Association, ο Mick είναι Ιδρυτής της Yodel Mobile, ενός agency με αποκλειστική εξειδίκευση στο Mobile και πελάτες όπως οι The Economist, Trivago, NBC Universal και IBM.
Sponsor Insights Lucjan Exner Ο Lucjan ασκεί καθήκοντα Head of Sales για την InMobi, πρωτοπόρο εταιρεία Mobile Advertising παγκοσμίως, με δίκτυο που ξεπερνά τους 1,5 δις μοναδικούς mobile χρήστες και συνεργασία με περισσότερα από 32.000 mobile apps.
Case Study Μάνος Αρκάς Ο Μάνος Αρκάς είναι Assistant Manager και ασχολείται με το Product Development στο Internet, Mobile, Self Service Banking του τομέα Group Digital Banking της winbank.
Case Study Θέμος Βήχος O Θέμος Βήχος είναι ‎Assistant Manager στον τομέα Electronic Banking & Alternative Channels Division της Alpha Bank και θα παρουσιάσει το Case Study με τίτλο “Alpha Mobile Banking”
Case Study Νικόλας Γαλανόπουλος Ο Νικόλας Γαλανόπουλος είναι γενικός διευθυντής στην ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος Nobacco. Η εφαρμογή «Nobacco Privilege Club» έχει δημιουργηθεί από τη Nobacco σε περιβάλλον iOS και Android και μέσω αυτής ο χρήστης / μέλος συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης, απολαμβάνοντας προνόμια, κέρδη και οφέλη.
Case Study Βασίλης Γιαννακόπουλος O Βασίλης Γιαννακόπουλος είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο έλαβε και τον Μεταπτυχιακό του τίτλο στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων.
Case Study Λήδα Γρηγοριάδη H Λήδα Γρηγοριάδη είναι Customer Loyalty and e-Commerce Manager στην Goody's - Everest Group of Companies, μέλος του Ομίλου Vivartia. Θα παρουσιάσει την κινητή εφαρμογή Goody’s για online παραγγελίες από τα Goody’s και τα Goody’s Burger House.
Case Study Λάρα Κάλφα H Λάρα Κάλφα είναι επικεφαλής Ανθρωπίνου Δυναμικού στην Media Markt Hellas και θα παρουσιάσει το Case Study με τίτλο “Media Markt Hellas Employee App”
Case Study Γιάννης Κατσιώτης Ο Γιάννης Κατσιώτης είναι CEO στην εταιρεία ParkAround και θα παρουσίασει το Case Study του ομόνυμου app.
Case Study Κώστας Λαγουβάρδος O Κώστας Λαγουβάρδος είναι μετεωρολόγος, Διευθυντής Ερευνών στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και Υπεύθυνος λειτουργίας του www.meteo.gr. Θα παρουσιάσει στο συνέδριο το Case Study με τίτλο “Meteo Now”
Case Study Στέλιος Μαντάς Ο Στέλιος Μαντάς είναι επικεφαλής Customer Analytics, CRM & Customer Loyalty στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Είναι υπεύθυνος για την υλοποίηση της CRM στρατηγικής της Τράπεζας.
Case Study Χάρης Μιχελής O Χάρης Μιχελής είναι Product Manager του Mobile Banking στην Eurobank και θα παρουσιάσει στο συνέδριο το Case Study “PAF - Pay a Friend”
Case Study Πάνος Μπάσιος Ο Πάνος Μπάσιος είναι επικεφαλής Digital Services στον ΟΠΑΠ και θα παρουσιάσει στο συνέδριο το Case study: “Κάτι καλύτερο για τα παιδιά”
Case Study Μαρία Παπαγιάννη Η Μαρία Παπαγιάννη είναι ψυχολόγος και συνεργάζεται με την Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών.
Case Study Γιώργος Πατούλης Ο Δήμος Αμαρουσίου, στο πλαίσιο υλοποίησης της ψηφιακής στρατηγικής, θέλοντας να διευρύνει τις ηλεκτρονικές του υπηρεσίες και να ενισχύσει τη συμμετοχικότητα, προχώρησε στην ανάπτυξη δωρεάν mobile εφαρμογής για τους δημότες.
Case Study Ισίδωρος Σιδερίδης O Ισίδωρος Σιδερίδης, CEO στην εταιρεία pobuca, θα παρουσιάσει το case study της κινητής εφαμογής “pobuca“– Team in Contacts!

  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ