Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου Aμφιθέατρο Maroussi Plaza

Έρχεται στις 20 Σεπτεμβρίου το Big Mobile Apps Showcase

Marketing Week Online | 7 Σεπτεμβρίου 2017 | 11:20 Γράφει το MarketingWeek   Online Team Topics: Conferences

Ποια είναι η στρατηγική που ακολουθούν μερικά από τα πιο πετυχημένα ελληνικά mobile apps και πώς καταφέρνουν να διατηρήσουν ενεργό το ενδιαφέρον των χρηστών;

Οι απαντήσεις θα δοθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Mobile Engagement Forum’17 (www.mobileforum.gr), το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στο αμφιθέατρο Maroussi Plaza. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους εταιρείες όπως οι Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank, gia pes, Media Markt,  Nobacco, ΟΠΑΠ, Park Around, pobuca,Τράπεζα Πειραιώς και Vivartia, οι οποίες, στο πλαίσιο της ενότητας “The Big Mobile Apps Showcase”, θα παρουσιάσουν το δικό τους mobile app εστιάζοντας στα phases του discovery και του retention.

Μαζί τους θα βρεθούν στην σκηνή του συνεδρίου για πρώτη φορά 7 διακεκριμένοι διεθνείς ομιλητές, μεταξύ των οποίων ο Ben Phillips, ο πιο επιδραστικός Mobile Marketer στη Μ. Βρετανία, σύμφωνα με το The Drum. Όλοι τους θα αναλύσουν τις σημαντικότερες τάσεις στο Mobile Marketing, θα παραθέσουν τις λύσεις που τίθενται διεθνώς στη διάθεση των marketers, θα προσφέρουν ένα χρηστικό roadmap για την αποτελεσματική ενσωμάτωση του Mobile στην ευρύτερη στρατηγική Marketing και θα μοιραστούν tips για την μακροημέρευση ενός app.

  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ