Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου Aμφιθέατρο Maroussi Plaza

Πάνω από 3 εκατ. οι διαθέσιμες εφαρμογές στο Google Play Store

Marketing Week Online | 29 Αυγούστου 2017 | 15:01 Γράφει το MarketingWeek   Online Team Topics: Conferences

Περισσότερες από 3 εκατομμύρια είναι πλέον οι διαθέσιμες mobile εφαρμογές για downloading στο Google Play Store, έχοντας σχεδόν διπλασιαστεί σε σχέση με το καλοκαίρι του 2015.

Η πληθώρα επιλογών είναι προς όφελος των χρηστών, παράλληλα όμως δυσκολεύει το έργο των brands που έχουν παρουσία με δικό τους app ή σκέφτονται να αποκτήσουν κάποιο. Όπως διερωτάται ο Enon Landenberg, διάσημος ισραηλινός διαφημιστής και entrepreneur, «Πώς αποφασίζεις τι εφαρμογή να δημιουργήσεις; Πώς επιχειρείς να διαφοροποιηθείς από τους αμέτρητους ανταγωνιστές και πώς καταφέρνεις, εν τέλει, να διατηρήσεις υψηλό το ενδιαφέρον και το retention rate;».

Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα θα δοθούν από τον E. Landenberg στις 20 Σεπτεμβρίου, στο συνέδριο Mobile Engagement Forum’17 και την keynote ομιλία του με τίτλο «From a Problem to an App Solution». Επί σκηνής θα βρεθεί μαζί του, μεταξύ πολλών άλλων, και ο Mick Rigby, CEO της Yodel Mobile και πρώην UK Board Director της Mobile Marketing Association, ο οποίος εστιάζοντας στον παράγοντα user retention θα αποκαλύψει «μυστικά», ιδέες και τεχνικές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο Mobile App Marketing. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, τη θεματολογία του και τους 15+ έλληνες και διεθνείς ομιλητές, στο www.mobileforum.gr.

  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ