Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου Aμφιθέατρο Maroussi Plaza

Ισίδωρος Σιδερίδης

Case Study

CEO, Pobuca

Ισίδωρος Σιδερίδης
Ισίδωρος Σιδερίδης

O Ισίδωρος Σιδερίδης, CEO στην εταιρεία pobuca, θα παρουσιάσει το case study της κινητής εφαμογής “pobuca“– Team in Contacts!

Η εφαρμογή pobuca εξυπηρετεί την ανάγκη των εταιρειών να διαθέτουν και να διαχειρίζονται ένα κοινό τηλεφωνικό κατάλογο που θα εμπλουτίζεται από όλους τους εργαζομένους και θα είναι προσβάσιμος από οποιαδήποτε συσκευή: Desktop, Android, iOS, Outlook κτλ.

Η μοναδικότητα της σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι ότι προσφέρει έναν ψηφιακό βοηθό (pobuca Bot – watch video) που χρησιμοποιεί machine learning αλγορίθμους για την εύκολη και γρήγορη εισαγωγή καθώς και την αυτόματη ενημέρωσή της πληροφορίας από διάφορες πηγές π.χ. email account, social media, business cards, με αποτέλεσμα ο τελικός χρήστης να έχει στα χέρια του μια ολοκληρωμένη και ενημερωμένη βάση δεδομένων σχετικά με τις επαφές του.

Ομιλητές

Keynote Speaker Ben Phillips Έχοντας επιλεγεί στο Nο1 της “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και συμμετάσχει ως Κριτής στα Mobile Lions των Καννών, ο Global Head of Mobile στην MediaCom έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος ειδήμων σε θέματα Mobile Marketing.
Keynote Speaker Rustam Ziganshin Από τη θέση του Agency Partner του Facebook για την Κεντρική και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο Rustam συνεργάζεται στενά με τα σημαντικότερα agencies και brands από την Ελλάδα εξασφαλίζοντας ότι αποκομίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία από τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες του Facebook.
Keynote Speaker Colin Jacobs Ο Colin είναι επικεφαλής της Immediate Future, ενός πολυβραβευμένου Digital Marketing agency με έδρα το Λονδίνο, μεγάλη εμπειρία στο Mobile Marketing Strategy & πελατολόγιο το οποίο περιλαμβάνει τις Coca-Cola, IKEA, X Factor και lastminute.com.
Keynote Speaker Matt Jones Από τη θέση του Head of Mobile Strategy, ο Matt ηγείται του πολυβραβευμένου τμήματος Mobile της Manning Gottlieb OMD, το οποίο συνεργάζεται με πελάτες όπως οι Starbucks, Waitrose, Renault, Specsavers και Virgin Media.
Keynote Speaker Enon Landenberg Καταξιωμένος entrepreneur, καινοτόμος marketer & αγαπημένος keynote ομιλητής, ο Enon επιστρέφει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει την στρατηγική προσέγγιση που επιτρέπει στις δημιουργίες του να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε 2.8 εκατομμύρια εφαρμογές.
Keynote Speaker Mick Rigby Μέλος της περίφημης “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και πρώην UK Board Director της Mobile Marketing Association, ο Mick είναι Ιδρυτής της Yodel Mobile, ενός agency με αποκλειστική εξειδίκευση στο Mobile και πελάτες όπως οι The Economist, Trivago, NBC Universal και IBM.
Sponsor Insights Lucjan Exner Ο Lucjan ασκεί καθήκοντα Head of Sales για την InMobi, πρωτοπόρο εταιρεία Mobile Advertising παγκοσμίως, με δίκτυο που ξεπερνά τους 1,5 δις μοναδικούς mobile χρήστες και συνεργασία με περισσότερα από 32.000 mobile apps.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ