Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου Aμφιθέατρο Maroussi Plaza

Mick Rigby

Keynote Speaker

CEO, Yodel Mobile

Mick Rigby
Mick Rigby

Ο Mick έχει εμπειρία 20 και πλέον ετών στο χώρο του Marketing και της Διαφήμισης και έχει εργαστεί σε μεγάλες διαφημιστικές και εκδοτικές εταιρείες. To 2007 ίδρυσε την Yodel Mobile, το πρώτο agency με έδρα τη Βρετανία και αποκλειστική εξειδίκευση στο Mobile το οποίο προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες ανάπτυξης και εφαρμογής στρατηγικής, για επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν μια επιτυχημένη παρουσία στο χώρο του Mobile. Το πελατολόγιό της περιλαμβάνει σημαντικά ονόματα, μεταξύ των οποίων οι The Economist, Daily Mail, Trivago, NBC Universal, IBM, UK TV και Wall Street Journal.

Ο Mick είναι μέλος της περίφημης “Mobile Top 50” λίστας του The Drum, για 4 χρόνια υπήρξε UK Board Director της Mobile Marketing Association, ενώ έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια ως keynote ομιλητής – ένα από αυτά ήταν το Mobile Marketing Conference το 2014 όταν και ψηφίστηκε πιο δημοφιλής ομιλητής.

Σύνοψη Παρουσίασης
“App Marketing Success – Flipping the acquisition funnel is the only way to win in Mobile”

Με οδηγό τα 10+ χρόνια εμπειρίας, ο Mick θα εστιάσει στα βασικά συστατικά που απαιτούνται για να στεφθούν με επιτυχία οι ενέργειες Marketing για mobile εφαρμογές. Ο ίδιος θεωρεί ότι ο παράγοντας “user retention” είναι ό,τι σημαντικότερο και αυτό που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία ή αποτυχία μιας εφαρμογής. Θα αποκαλύψει, λοιπόν, μερικά «μυστικά», ιδέες και τεχνικές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο Mobile App Marketing.

 

Ομιλητές

Keynote Speaker Ben Phillips Έχοντας επιλεγεί στο Nο1 της “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και συμμετάσχει ως Κριτής στα Mobile Lions των Καννών, ο Global Head of Mobile στην MediaCom έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος ειδήμων σε θέματα Mobile Marketing.
Keynote Speaker Rustam Ziganshin Από τη θέση του Agency Partner του Facebook για την Κεντρική και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο Rustam συνεργάζεται στενά με τα σημαντικότερα agencies και brands από την Ελλάδα εξασφαλίζοντας ότι αποκομίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία από τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες του Facebook.
Keynote Speaker Colin Jacobs Ο Colin είναι επικεφαλής της Immediate Future, ενός πολυβραβευμένου Digital Marketing agency με έδρα το Λονδίνο, μεγάλη εμπειρία στο Mobile Marketing Strategy & πελατολόγιο το οποίο περιλαμβάνει τις Coca-Cola, IKEA, X Factor και lastminute.com.
Keynote Speaker Matt Jones Από τη θέση του Head of Mobile Strategy, ο Matt ηγείται του πολυβραβευμένου τμήματος Mobile της Manning Gottlieb OMD, το οποίο συνεργάζεται με πελάτες όπως οι Starbucks, Waitrose, Renault, Specsavers και Virgin Media.
Keynote Speaker Enon Landenberg Καταξιωμένος entrepreneur, καινοτόμος marketer & αγαπημένος keynote ομιλητής, ο Enon επιστρέφει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει την στρατηγική προσέγγιση που επιτρέπει στις δημιουργίες του να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε 2.8 εκατομμύρια εφαρμογές.
Keynote Speaker Mick Rigby Μέλος της περίφημης “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και πρώην UK Board Director της Mobile Marketing Association, ο Mick είναι Ιδρυτής της Yodel Mobile, ενός agency με αποκλειστική εξειδίκευση στο Mobile και πελάτες όπως οι The Economist, Trivago, NBC Universal και IBM.
Sponsor Insights Lucjan Exner Ο Lucjan ασκεί καθήκοντα Head of Sales για την InMobi, πρωτοπόρο εταιρεία Mobile Advertising παγκοσμίως, με δίκτυο που ξεπερνά τους 1,5 δις μοναδικούς mobile χρήστες και συνεργασία με περισσότερα από 32.000 mobile apps.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ