Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου Aμφιθέατρο Maroussi Plaza

Ben Phillips

Keynote Speaker

No1 at The Drum Mobile Top 50 & Global Head of Mobile, MediaCom

Ben Phillips
Ben Phillips

Έχοντας επιλεγεί στο Nο1 της “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και συμμετάσχει ως Κριτής στα Mobile Lions των Καννών, ο Ben έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος ειδήμων σε θέματα Mobile Marketing.

Ασκεί εδώ και 4 χρόνια καθήκοντα Global Head of Mobile στην MediaCom, ενθαρρύνοντας έναν mobile-first τρόπο λειτουργίας στα γραφεία του agency ανά την υφήλιο. Παράλληλα, βεβαίως, αξιοποιώντας τη μεγάλη του εμπειρία, εξασφαλίζει ότι οι πελάτες του αξιοποιούν στο έπακρο το mobile οικοσύστημα και τις σημαντικότερες τάσεις στο Mobile Marketing για να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς στόχους τους.

Ο Ben Phillips θα συμμετάσχει στην ενότητα “Mobile Marketing & the Trends to Watch in 2018” και όπως αρέσκεται να λέει “Yesterday’s impossible is today’s possible”.

Σύνοψη Παρουσίασης
“Has Mobile Reached its Perfect Peak?”

Η προσέγγιση του κοινού μέσω του Mobile δεν είναι κάτι καινούργιο. Αυτό που είναι όμως, είναι η προσθήκη του Mobile σχεδόν σε κάθε digital καμπάνια. Τα brands και τα agencies καλούνται διαρκώς να εντοπίζουν τις πολλές και διαφορετικές δυνατότητες που προσφέρει το Mobile και να τις αξιοποιούν εντάσσοντάς τες αποτελεσματικά σε μία ευρύτερη στρατηγική επικοινωνίας.

Παρά τις μεγάλες προκλήσεις και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει εσχάτως σε σχέση με τη μέτρηση των αποτελεσμάτων, το ad blocking και το brand safety, το Mobile έχει πράγματι αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις. Έχει φθάσει όμως στην υψηλότερη κορυφή; Πώς ορίζουμε σήμερα το «εξαιρετικό» στο Mobile και που θα πρέπει να εστιάσουμε στο μέλλον;

Ο Ben Phillips, Global Head of Mobile στην MediaCom, θα μοιραστεί τάσεις και case studies από όλο τον κόσμο, ρίχνοντας φως στο πώς κάποια brands έχουν καταφέρει να απομακρυνθούν από το «παραδοσιακό» Mobile, να αξιοποιήσουν μοναδικές ευκαιρίες και να επιτύχουν ζηλευτά αποτελέσματα.

Ομιλητές

Keynote Speaker Ben Phillips Έχοντας επιλεγεί στο Nο1 της “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και συμμετάσχει ως Κριτής στα Mobile Lions των Καννών, ο Global Head of Mobile στην MediaCom έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος ειδήμων σε θέματα Mobile Marketing.
Keynote Speaker Rustam Ziganshin Από τη θέση του Agency Partner του Facebook για την Κεντρική και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο Rustam συνεργάζεται στενά με τα σημαντικότερα agencies και brands από την Ελλάδα εξασφαλίζοντας ότι αποκομίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία από τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες του Facebook.
Keynote Speaker Colin Jacobs Ο Colin είναι επικεφαλής της Immediate Future, ενός πολυβραβευμένου Digital Marketing agency με έδρα το Λονδίνο, μεγάλη εμπειρία στο Mobile Marketing Strategy & πελατολόγιο το οποίο περιλαμβάνει τις Coca-Cola, IKEA, X Factor και lastminute.com.
Keynote Speaker Matt Jones Από τη θέση του Head of Mobile Strategy, ο Matt ηγείται του πολυβραβευμένου τμήματος Mobile της Manning Gottlieb OMD, το οποίο συνεργάζεται με πελάτες όπως οι Starbucks, Waitrose, Renault, Specsavers και Virgin Media.
Keynote Speaker Enon Landenberg Καταξιωμένος entrepreneur, καινοτόμος marketer & αγαπημένος keynote ομιλητής, ο Enon επιστρέφει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει την στρατηγική προσέγγιση που επιτρέπει στις δημιουργίες του να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε 2.8 εκατομμύρια εφαρμογές.
Keynote Speaker Mick Rigby Μέλος της περίφημης “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και πρώην UK Board Director της Mobile Marketing Association, ο Mick είναι Ιδρυτής της Yodel Mobile, ενός agency με αποκλειστική εξειδίκευση στο Mobile και πελάτες όπως οι The Economist, Trivago, NBC Universal και IBM.
Sponsor Insights Lucjan Exner Ο Lucjan ασκεί καθήκοντα Head of Sales για την InMobi, πρωτοπόρο εταιρεία Mobile Advertising παγκοσμίως, με δίκτυο που ξεπερνά τους 1,5 δις μοναδικούς mobile χρήστες και συνεργασία με περισσότερα από 32.000 mobile apps.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ