Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου Aμφιθέατρο Maroussi Plaza

Colin Jacobs

Keynote Speaker

Managing Director, Immediate Future

Colin Jacobs
Colin Jacobs

Ο Colin είναι επικεφαλής της Immediate Future, ενός πολυβραβευμένου Digital Marketing agency με έδρα το Λονδίνο, εμμονή με το ROI και μεγάλη εμπειρία στο Mobile Marketing Strategy. Ο ίδιος έχει εκπονήσει, εκ μέρους πολλών διαφορετικών brands, το στρατηγικό πλάνο για την προσέλκυση καταναλωτών μέσω του mobile, ενώ στο πλούσιο πελατολόγιο της Immediate Future δεσπόζουν brands όπως οι Coca-Cola, IKEA, Lastminute.com, & X Factor.

Ο Colin Jacobs θα συμμετάσχει στην ενότητα “Integrating Mobile into your overall Marketing Strategy”.

Σύνοψη παρουσίασης

“Unlock Meaningful Mobile”

Το Mobile συμμετέχει και επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας: τα επαγγελματικά, τα ταξίδια, τη διασκέδασή μας, τις αγορές μας… όλοι μας το χρησιμοποιούμε. Και όμως κάποια brands (ακόμα) δεν έχουν αντιληφθεί τη σημασία του και δεν γνωρίζουν πώς να το αξιοποιήσουν.

Στην παρουσίασή του με τίτλο “Unlock Meaningful Mobile”, ο Colin Jacobs θα αποκαλύψει πολύτιμα insights που θα μας επιτρέψουν να εντάξουμε αποτελεσματικά το Mobile στην στρατηγική μας. Ο Managing Director της Immediate Future θα μοιραστεί εμπειρίες από τη συνεργασία του, μεταξύ άλλων, με τα Lastminute.com, X Factor, Princess Cruises, Google, Disney, Facebook, WhatsApp και Snapchat.

Ομιλητές

Keynote Speaker Ben Phillips Έχοντας επιλεγεί στο Nο1 της “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και συμμετάσχει ως Κριτής στα Mobile Lions των Καννών, ο Global Head of Mobile στην MediaCom έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος ειδήμων σε θέματα Mobile Marketing.
Keynote Speaker Rustam Ziganshin Από τη θέση του Agency Partner του Facebook για την Κεντρική και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο Rustam συνεργάζεται στενά με τα σημαντικότερα agencies και brands από την Ελλάδα εξασφαλίζοντας ότι αποκομίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία από τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες του Facebook.
Keynote Speaker Colin Jacobs Ο Colin είναι επικεφαλής της Immediate Future, ενός πολυβραβευμένου Digital Marketing agency με έδρα το Λονδίνο, μεγάλη εμπειρία στο Mobile Marketing Strategy & πελατολόγιο το οποίο περιλαμβάνει τις Coca-Cola, IKEA, X Factor και lastminute.com.
Keynote Speaker Matt Jones Από τη θέση του Head of Mobile Strategy, ο Matt ηγείται του πολυβραβευμένου τμήματος Mobile της Manning Gottlieb OMD, το οποίο συνεργάζεται με πελάτες όπως οι Starbucks, Waitrose, Renault, Specsavers και Virgin Media.
Keynote Speaker Enon Landenberg Καταξιωμένος entrepreneur, καινοτόμος marketer & αγαπημένος keynote ομιλητής, ο Enon επιστρέφει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει την στρατηγική προσέγγιση που επιτρέπει στις δημιουργίες του να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε 2.8 εκατομμύρια εφαρμογές.
Keynote Speaker Mick Rigby Μέλος της περίφημης “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και πρώην UK Board Director της Mobile Marketing Association, ο Mick είναι Ιδρυτής της Yodel Mobile, ενός agency με αποκλειστική εξειδίκευση στο Mobile και πελάτες όπως οι The Economist, Trivago, NBC Universal και IBM.
Sponsor Insights Lucjan Exner Ο Lucjan ασκεί καθήκοντα Head of Sales για την InMobi, πρωτοπόρο εταιρεία Mobile Advertising παγκοσμίως, με δίκτυο που ξεπερνά τους 1,5 δις μοναδικούς mobile χρήστες και συνεργασία με περισσότερα από 32.000 mobile apps.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ