Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019

Είσοδος Χρήστη

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου Aμφιθέατρο Maroussi Plaza

Κώστας Λαγουβάρδος

Case Study

Μετεωρολόγος, Διευθυντής Ερευνών στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Υπεύθυνος λειτουργίας του www.meteo.gr

Κώστας Λαγουβάρδος
Κώστας Λαγουβάρδος

O Κώστας Λαγουβάρδος είναι μετεωρολόγος, Διευθυντής Ερευνών στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και Υπεύθυνος λειτουργίας του www.meteo.gr. Θα παρουσιάσει στο συνέδριο το Case Study με τίτλο “Meteo Now”

Το Meteo Now είναι μία ολοκληρωμένη mobile εφαρμογή, μέσω της οποίας οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αναφέρουν έντονα καιρικά φαινόμενα. Η εφαρμογή σχεδιάστηκε με γνώμονα την άμεση και εύκολη ενημέρωση των χρηστών για τον καιρό, προσφέροντας τους τη δυνατότητα να αναφέρουν έκτακτα καιρικά φαινόμενα σε πραγματικό χρόνο, με βάση την τρέχουσα τοποθεσία τους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργούν και να στέλνουν real time δελτία καιρού, να ανεβάζουν φωτογραφίες και σχόλια και τέλος, να μοιράζονται όλες τις updated πληροφορίες με τους υπόλοιπους χρήστες. To Μeteo Now αποτελεί συγχρόνως ένα χρήσιμο εργαλείο και για τους μετεωρολόγους του meteo.gr, καθώς εξασφαλίζει την έγκαιρη ενημέρωσή τους για τα καιρικά φαινόμενα, που δεν μπορούν να παρατηρηθούν από τους δορυφόρους. Με αυτόν τον τρόπο, διευκολύνεται συνολικά η παρακολούθηση και καταγραφή έκτακτων καιρικών φαινομένων, αλλά και η έγκαιρη ανακοίνωση σχετικών προειδοποιήσεων για τον καιρό. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS.

Ομιλητές

Keynote Speaker Ben Phillips Έχοντας επιλεγεί στο Nο1 της “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και συμμετάσχει ως Κριτής στα Mobile Lions των Καννών, ο Global Head of Mobile στην MediaCom έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος ειδήμων σε θέματα Mobile Marketing.
Keynote Speaker Rustam Ziganshin Από τη θέση του Agency Partner του Facebook για την Κεντρική και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο Rustam συνεργάζεται στενά με τα σημαντικότερα agencies και brands από την Ελλάδα εξασφαλίζοντας ότι αποκομίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία από τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες του Facebook.
Keynote Speaker Colin Jacobs Ο Colin είναι επικεφαλής της Immediate Future, ενός πολυβραβευμένου Digital Marketing agency με έδρα το Λονδίνο, μεγάλη εμπειρία στο Mobile Marketing Strategy & πελατολόγιο το οποίο περιλαμβάνει τις Coca-Cola, IKEA, X Factor και lastminute.com.
Keynote Speaker Matt Jones Από τη θέση του Head of Mobile Strategy, ο Matt ηγείται του πολυβραβευμένου τμήματος Mobile της Manning Gottlieb OMD, το οποίο συνεργάζεται με πελάτες όπως οι Starbucks, Waitrose, Renault, Specsavers και Virgin Media.
Keynote Speaker Enon Landenberg Καταξιωμένος entrepreneur, καινοτόμος marketer & αγαπημένος keynote ομιλητής, ο Enon επιστρέφει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει την στρατηγική προσέγγιση που επιτρέπει στις δημιουργίες του να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε 2.8 εκατομμύρια εφαρμογές.
Keynote Speaker Mick Rigby Μέλος της περίφημης “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και πρώην UK Board Director της Mobile Marketing Association, ο Mick είναι Ιδρυτής της Yodel Mobile, ενός agency με αποκλειστική εξειδίκευση στο Mobile και πελάτες όπως οι The Economist, Trivago, NBC Universal και IBM.
Sponsor Insights Lucjan Exner Ο Lucjan ασκεί καθήκοντα Head of Sales για την InMobi, πρωτοπόρο εταιρεία Mobile Advertising παγκοσμίως, με δίκτυο που ξεπερνά τους 1,5 δις μοναδικούς mobile χρήστες και συνεργασία με περισσότερα από 32.000 mobile apps.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ